Sale!

Test Bank Pharmacology for Nursing Care 7th ed. Lehne

$80.99 $13.99

SALE: Offer Ends In


 
Nursing test banks can give you the tools you need to help you study better. This download has a no waiting period so that means that you will be able to download this test bank right away. What format is it in? The test banks that we provide to you are in Microsoft Word or PDF formats. Lots of times in nursing school, you just want to rip out your hair having to memorize over 150 pages in a text book so that you may pass an exam every week. Seems like the impossible. If you have any questions or comments before you purchase this file, or if you would like to preview a sample chapter, send us an email at [email protected] and we will respond as soon as possible. You will receive all 109 chapters for this test bank.

Stop pulling out your hair, trying to memorize a ocean full of words and sentences. We make nursing school easy. Download this nursing test bank today to drastically improve your grades. There’s more, get an additional 5 percent off your order before this sale expires, use coupon code nursingtestbankstudys when you checkout. ovenursingcc

Category:

Product Description

nursing test banks
Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 109 chapters via a download link on a page right after your purchase, it will also be available in your accounts page on our website, be sure to login to our website after your purchase. Additionally, the download link will be automatically emailed to you, be sure to check your spam folder just incase. Add the product on this page and checkout to receive the download This download is for test bank Lehne: Pharmacology for Nursing Care 8th edition

How does this work? The way this works is you add this nursing test bank into your basket. Then you can proceed to click on the necessary buttons and you will arrive on the checkout page. Complete the simple checkout page and your nursing test bank will be available for this download.

No more late night hours studying. No more pulling out your hair, hoping you will retain the impossible amounts of information, they require you to recall for your weekly exam. This is a easy, safe, smart and secure method of learning the most important nursing information for class. Excel beyond what you could ever imagine by studying these nursing test banks that we provide for you on this website. We certainly care about our nursing family and we are here to help you with your nursing adventure. We are with you every step of the way, if you have any questions or doubts about our process, please send us an email to [email protected] This download is for test bank Lehne: Pharmacology for Nursing Care 8th edition

HERE IS A SAMPLE FOR YOU TO CHECK OUT:

Lehne: Pharmacology for Nursing Care, 7th Edition

Chapter 2: Application of Pharmacology in Nursing Practice

Test Bank

1. A patient with a history of hepatomegaly secondary to cirrhosis is admitted to a medical-surgical unit. Among the patient’s many medications, acetaminophen (Tylenol) is prescribed. The nurse understands that this drug should not be used in patients with impaired liver function. Which term describes the nurse’s understanding of the relationship between acetaminophen and its use in patients with impaired liver function?
a. An indication
b. A precaution
c. A relative indication
d. An absolute contraindication

ANS: D
An absolute contraindication refers to a pre-existing condition that precludes use of a particular drug under all but the most desperate circumstances.
An indication refers to the purpose for which a medication is given.
A precaution is a pre-existing condition that significantly increases the risk of an adverse reaction to a particular drug but not to a degree that makes it life-threatening.
A relative indication refers to the most likely reason a medication is given.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: pp. 6-7 | p. 10
TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

2. The nurse reads the prescriber’s orders and prepares to administer a medication “as needed.” Which order would the nurse plan to implement?
a. Acetaminophen (Tylenol) 650 mg 1 PO q 6 hours
b. Acetaminophen (Tylenol) 650 mg 1 PO q 4 hours prn
c. Acetaminophen (Tylenol) 650 mg 1 PO stat
d. Acetaminophen (Tylenol) 650 mg 1 PO BID

ANS: B
Every 4 hours prn, means every 4 hours “as needed.”
Every 6 hours is a scheduled medication.
A stat order means immediately.
A medication ordered BID indicates twice daily.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 8
TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

3. The nurse is caring for several patients and prepares to administer morning medications. Which high-risk patient should the nurse monitor most carefully after the drugs are administered?
a. The pediatric patient admitted with a broken arm
b. The active elderly patient admitted with a right hip fracture
c. The young adult patient with a history of kidney disease
d. The 26-year-old female admitted with asthma

ANS: C
The young adult with kidney disease is at highest risk due to the potential for toxicity of the medication as a result of urinary excretion problems.
The pediatric patient has no other physiologic indications that would affect administered medications.
The active elderly patient displays no other physiologic complications at this time that might affect administered medications.
The 26-year-old female has no other physiological indications that would affect administered medications.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

4. The charge nurse has just received report from another nurse, who is ill and going home. The nurse gave medications to his patients about 40 minutes ago. The charge nurse is prioritizing which patient should be seen first based on the nurse’s report. Which patient should the charge nurse assess first?
a. A patient with multiple allergies, just started on a new medication with complaints of pruritus
b. A patient with a history of migraines and complaints of a mild headache
c. A postoperative patient who had a total knee replacement (TKR) with complaints of leg pain rated as a 4 on a scale of 1 to 10, with 10 being the greatest amount of pain
d. A patient on anticonvulsant therapy who is complaining of lethargy

ANS: A
A patient with multiple allergies who complains of pruritus after beginning a new medication has the greatest chance of an allergic reaction, including anaphylaxis.
A mild headache would not be a priority in someone who has a history of migraines.
A rating of leg pain of 4 out of 10 would not be a priority for a postoperative patient.
Lethargy is an expected side effect in a patient taking anticonvulsants, which depress central nervous system activity; this, therefore, is not a priority.

DIF: Cognitive Level: Analysis REF: pp. 7-8
TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

5. The nurse is preparing to administer medications to a patient admitted with a left total knee replacement (TKR). As part of the preadministration assessment, the nurse would first
a. administer the medications with a full cup of water.
b. check the patient’s arm band for allergies.
c. monitor the patient for toxicity.
d. perform a physical assessment.

ANS: B
Checking the patient’s arm band before administration verifies allergies and is the only option, provided it is done before administration of medications.
A full cup of water is not relevant, because many patients take their meds with a sip of water, and this is not a preadministration assessment.
Monitoring the patient for toxicity would be an evaluation rather than a preassessment.
A physical assessment is not necessary unless the patient’s status changes, such as an inability to swallow.

DIF: Cognitive Level: Application REF: pp. 6-7
TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

6. Prior to the administration of penicillin, a nurse reviews medication literature regarding precautions associated with penicillin. For which patient would the nurse most likely consider these precautions warranted?
a. A patient who has a history of anaphylaxis from promethazine (Phenergan)
b. A patient who has a history of bronchitis and asthma
c. A patient who reports an allergy to sulfa-based agents
d. A patient who reports a history of a mild rash from penicillin taken 7 years ago

ANS: D
Even a minor allergy to penicillin warrants precautions during administration, because a more severe allergic reaction may occur.
Promethazine is not related to penicillin, therefore no precautions are necessary.
A history of bronchitis and asthma would not be prohibiting factors preventing the use penicillin.
A patient who has a known allergy to sulfa-based drugs does not have a cross-sensitivity to penicillin drugs, therefore no precautions are necessary.

DIF: Cognitive Level: Analysis REF: p. 6
TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

7. A nurse on a busy orthopedic unit is preparing to administer morning medications. Which aspect of the assessment would be most important prior to the administration of an antihypertensive agent PO?
a. Early signs that an adverse reaction is occurring
b. Route by which the drug is to be administered
c. Patient’s blood pressure prior to administration
d. Patient beginning complaints of a headache

ANS: C
Blood pressure measurement is imperative prior to the administration of an antihypertensive agent to prevent potential life-threatening complications.
The nurse cannot determine early signs of an adverse reaction if the medication has not yet been administered.
The route by which the drug is administered is not a priority in this question, because there is no indication the patient is having difficulty swallowing.
The patient’s beginning complaints of a headache may be indicative of hypertension, which would be validated by taking the blood pressure, the priority assessment.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

8. A nurse is preparing to administer medications. Which patient would the nurse consider to have the greatest predisposition to an adverse reaction?
a. A 30-year-old male with kidney disease
b. A 75-year-old female with cystitis
c. A 50-year-old male with an upper respiratory tract infection
d. A 9-year-old child with an ear infection

ANS: A
The individual with impaired kidney function will be at risk of having this drug accumulate to a toxic level due to potential excretion difficulties.
Cystitis is an infection of the bladder and not usually the cause of excretion problems that might lead to an adverse reaction from a medication.
A respiratory tract infection would not predispose a patient to an adverse reaction, because drugs are not metabolized or excreted by the lungs.
A 9-year-old child would not have the “greatest” predisposition to an adverse reaction simply because he is a child; nor does an ear infection put him at greater risk.

DIF: Cognitive Level: Analysis REF: p. 9
TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

9. A nurse is providing education to a patient preparing for discharge from the clinic. The nurse understands that the best way to promote compliance in the patient going home on a new medication is to
a. provide a video for the patient to watch at home.
b. provide a pamphlet on the new medication.
c. monitor the patient for an adverse drug response prior to discharge.
d. ask the patient to restate the instructions and verify understanding.

ANS: D
Having the patient to restate the instructions allows the nurse to verify patient understanding.
The nurse will not be able to assess whether the patient learned from the video, because the patient will watch it at home after discharge.
The nurse will not be able to assess whether the patient actually read the pamphlet and understood its contents.
Monitoring the patient does not ensure compliance with the medication and is not indicated in this situation.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 7
TOP: Nursing Process: Evaluation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

10. A female patient comes to the clinic and is prescribed tetracycline. She tells the nurse, “I’m allergic to tetracycline. I always get a yeast infection when I take it.” The nurse’s best response would be
a. “A yeast infection is not actually an allergic reaction. You can safely take the drug.”
b. “Tell me about other reactions or changes you experience when you take tetracycline.”
c. “I will make a note in your chart so we will avoid this problem in the future.”
d. “Yeast reactions are a common problem for women, but they are not related to medications.”

ANS: B
The nurse should further investigate whether the patient is experiencing any other adverse effects of the drug, note them in the chart, and report them to the prescriber.
The nurse should not tell the patient that she can safely take the drug, because this disregards the important information the patient has provided with regard to previous reactions to tetracycline.
Simply making a note in the chart is not enough for the nurse to do in relation to a potential drug reaction. Further assessment is required by the nurse.
Yeast infections may occur with tetracyclines, therefore this option is a misstatement.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 11
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

11. A nurse is obtaining a health history from a patient. The nurse suspects a drug-drug interaction and instructs the patient to list every medication he is taking. Which statement would indicate that the patient needs further teaching regarding inclusion of medication history?
a. The patient would be correct to include prescription medications.
b. The patient would be correct to include vitamins and over-the-counter medications.
c. The patient would be correct to omit listing his daily use of herbal teas.
d. The patient would be correct to omit listing occasional (once a week) use of alcohol.

ANS: C
A patient who omits listing herbal teas as part of the medication history demonstrates a need for further teaching. Herbal teas may interact with certain drugs and therefore should be included.
A patient who lists prescription medication shows that he understands and therefore requires no further education.
A patient who lists vitamins and over-the-counter medications shows that he understands and therefore requires no further education.
The occasional use of alcohol, although important in the patient history, is not considered a component of the medication history.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Evaluation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential

No more late night hours studying. No more pulling out your hair, hoping you will retain the impossible amounts of information, they require you to recall for your weekly exam. This is a easy, safe, smart and secure method of learning the most important nursing information for class. Excel beyond what you could ever imagine by studying these nursing test banks that we provide for you on this website. We certainly care about our nursing family and we are here to help you with your nursing adventure. We are with you every step of the way, if you have any questions or doubts about our process, please send us an email to [email protected]