Sale!

Test Bank McCance Huether Pathophysiology 7th edition

$88.88 $13.99

SALE: Offer Ends In


 

This nursing test bank contains all publisher chapters, the test bank download will be provided to you, right after you checkout. Firstly, once you submit your order, it will take you to a success page, where you can click on the download link. Secondly, we automatically email you the download link for our test banks for nursing, so check your spam folder. Lastly, it will be available on our website in your accounts section. Before clicking the download links for our nursing test banks for sale, be sure to login to our website using your email and password you made on the checkout page. You will receive all 49 chapters for this test bank. Test Bank Mccance Huether Pathophysiology 7th edition. ISBN 13: 978 0323169417 ISBN 10: 0323169414 Edition: 7th

Stop pulling out your hair, trying to memorize a ocean full of words and sentences. We make nursing school easy. Download this nursing test bank today to drastically improve your grades. There’s more, get an additional 5 percent off your order before this sale expires, use coupon code nursingtestbankstudys when you checkout.

Category:

Product Description

nursing test banks
Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 49 chapters via a download link on a page right after your purchase, it will also be available in your accounts page on our website, be sure to login to our website after your purchase. Additionally, the download link will be automatically emailed to you, be sure to check your spam folder just incase. Add the product on this page and checkout to receive the download This download is for test bank McCance Huether Pathophysiology 7th edition

How does this work? The way this works is you add this nursing test bank into your basket. Then you can proceed to click on the necessary buttons and you will arrive on the checkout page. Complete the simple checkout page and your nursing test bank will be available for this download.

No more late night hours studying. No more pulling out your hair, hoping you will retain the impossible amounts of information, they require you to recall for your weekly exam. This is a easy, safe, smart and secure method of learning the most important nursing information for class. Excel beyond what you could ever imagine by studying these nursing test banks that we provide for you on this website. We certainly care about our nursing family and we are here to help you with your nursing adventure. We are with you every step of the way, This nursing test bank is for McCance Huether Pathophysiology 7th edition

BELOW, YOU WILL FIND A SAMPLE OF WHAT YOU WILL RECEIVE. YOUR ORDER WILL BE IN PDF OR WORD FORMAT:

Chapter 3: The Cellular Environment: Fluids and Electrolytes, Acids and Bases

MULTIPLE CHOICE

1. Infants are most susceptible to significant losses in total body water because of an infant’s:
a. High body surface–to–body size ratio
b. Slow metabolic rate
c. Kidneys are not mature enough to counter fluid losses
d. Inability to communicate adequately when he or she is thirsty

ANS: C
Renal mechanisms that regulate fluid and electrolyte conservation are often not mature enough to counter the losses; consequently, dehydration may rapidly develop. Infants can be susceptible to changes in total body water because of their high metabolic rate and the turnover of body fluids caused by their greater body surface area in proportion to their total body size. The inability to communicate their thirst is a problem only when they are poorly cared for.

PTS: 1 REF: Page 104

2. Obesity creates a greater risk for dehydration in people because:
a. Adipose cells contain little water because fat is water repelling.
b. The metabolic rate of obese adults is slower than the rate of lean adults.
c. The rate of urine output of obese adults is higher than the rate of output of lean adults.
d. The thirst receptors of the hypothalamus do not function effectively.

ANS: A
The percentage of total body water (TBW) varies with the amount of body fat and age. Because fat is water repelling (hydrophobic), very little water is contained in adipose cells. Individuals with more body fat have proportionately less TBW and tend to be more susceptible to fluid imbalances that cause dehydration.

PTS: 1 REF: Page 104

3. A patient’s blood gases reveal the following findings: pH, 7.3; bicarbonate (HCO3) 27 mEq/L; carbon dioxide (CO2), 58 mm Hg. What is the interpretation of these gases?
a. Respiratory alkalosis c. Respiratory acidosis
b. Metabolic acidosis d. Metabolic alkalosis

ANS: C
The values provided in this question characterize only acute uncompensated respiratory acidosis.

PTS: 1 REF: Pages 129-130

4. Water movement between the intracellular fluid (ICF) compartment and the extracellular fluid (ECF) compartment is primarily a function of:
a. Osmotic forces c. Antidiuretic hormone
b. Plasma oncotic pressure d. Hydrostatic forces

ANS: A
The movement of water between the ICF and ECF compartments is primarily a function of osmotic forces. (Osmosis and other mechanisms of passive transport are discussed in Chapter 1.)

PTS: 1 REF: Page 105

5. In addition to osmosis, what force is involved in the movement of water between the plasma and interstitial fluid spaces?
a. Oncotic pressure c. Net filtration
b. Buffering d. Hydrostatic pressure

ANS: D
Water moves between the plasma and interstitial fluid through the forces of only osmosis and hydrostatic pressure, which occur across the capillary membrane. Buffers are substances that can absorb excessive acid or base to minimize pH fluctuations. Net filtration is a term used to identify fluid movement in relationship to the Starling hypothesis. Oncotic pressure encourages water to cross the barrier of capillaries to enter the circulatory system.

PTS: 1 REF: Page 105

6. Venous obstruction is a cause of edema because of an increase in which pressure?
a. Capillary hydrostatic c. Capillary oncotic
b. Interstitial hydrostatic d. Interstitial oncotic

ANS: A
Venous obstruction can increase the hydrostatic pressure of fluid in the capillaries enough to cause fluid to escape into the interstitial spaces. The remaining options are not causes of edema resulting from venous obstruction.

PTS: 1 REF: Page 106

7. At the arterial end of capillaries, fluid moves from the intravascular space into the interstitial space because the:
a. Interstitial hydrostatic pressure is higher than the capillary hydrostatic pressure.
b. Capillary hydrostatic pressure is higher than the capillary oncotic pressure.
c. Interstitial oncotic pressure is higher than the interstitial hydrostatic pressure.
d. Capillary oncotic pressure is lower than the interstitial hydrostatic pressure.

ANS: B
At the arterial end of capillaries, fluid moves from the intravascular space into the interstitial because capillary hydrostatic pressure is higher than the capillary oncotic pressure.

PTS: 1 REF: Page 105

8. Low plasma albumin causes edema as a result of a reduction in which pressure?
a. Capillary hydrostatic c. Plasma oncotic
b. Interstitial hydrostatic d. Interstitial oncotic

ANS: C
Losses or diminished production of plasma albumin is the only option that contributes to a decrease in plasma oncotic pressure.

PTS: 1 REF: Pages 106-107

9. Secretion of antidiuretic hormone (ADH) and the perception of thirst are stimulated by a(n):
a. Decrease in serum sodium c. Increase in glomerular filtration rate
b. Increase in plasma osmolality d. Decrease in osmoreceptor stimulation

ANS: B
Secretion of ADH and the perception of thirst are primary factors in the regulation of water balance. Thirst is a sensation that stimulates water-drinking behavior. Thirst is experienced when water loss equals 2% of an individual’s body weight or when osmotic pressure increases. The other options do not accurately describe how ADH and the perception of thirst are related.

PTS: 1 REF: Page 109

10. Thirst activates osmoreceptors by an increase in which blood plasma?
a. Antidiuretic hormone c. Hydrostatic pressure
b. Aldosterone d. Osmotic pressure

ANS: D
Thirst is experienced when water loss equals 2% of an individual’s body weight or when osmotic pressure increases. Dry mouth, hyperosmolality, and plasma volume depletion activate osmoreceptors (neurons located in the hypothalamus that are stimulated by increased osmotic pressure). The other options do not accurately identify what increases to activate osmoreceptors.

No more late night hours studying. No more pulling out your hair, hoping you will retain the impossible amounts of information, they require you to recall for your weekly exam. This is a easy, safe, smart and secure method of learning the most important nursing information for class. Excel beyond what you could ever imagine by studying these nursing test banks that we provide for you on this website. We certainly care about our nursing family and we are here to help you with your nursing adventure. We are with you every step of the way, if you have any questions or doubts about our process, please send us an email to [email protected]