Test Bank Funke 11th Case Introduction Microbiology Edition An Tortora

$18.95

SALE: Offer Ends In



This nursing test bank contains all publisher chapters, the test bank download will be provided to you, right after you checkout. Firstly, once you submit your order, it will take you to a success page, where you can click on the download link. Secondly, we automatically email you the download link for our test banks for nursing, so check your spam folder. Lastly, it will be available on our website in your accounts section. Before clicking the download links for our nursing test banks for sale, be sure to login to our website using your email and password you made on the checkout page. You will receive all 28 chapters for this test bank.

Stop pulling out your hair, trying to memorize a ocean full of words and sentences. We make nursing school easy. Download this nursing test bank today to drastically improve your grades. There’s more, get an additional 5 percent off your order before this sale expires, use coupon code nursingtestbankstudys when you checkout.

Category:

Product Description

nursing test banks
Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 28 chapters via a download link on a page right after your purchase, it will also be available in your accounts page on our website, be sure to login to our website after your purchase. Additionally, the download link will be automatically emailed to you, be sure to check your spam folder just incase. Add the product on this page and checkout to receive the download This download is for test bank Microbiology An Introduction ( 11th Edition ) Tortora Funke Case

How does this work? The way this works is you add this nursing test bank into your basket. Then you can proceed to click on the necessary buttons and you will arrive on the checkout page. Complete the simple checkout page and your nursing test bank will be available for this download.

Success in nursing school is truly a journey. Spend less time learning worthless information and more time memorizing what you need to know. Our nursing test banks for sale are proven to generate results, regardless of your education level or any previous failures you may have experienced. Add this product to your cart and checkout to download this nursing test bank This download is for test bank Microbiology An Introduction ( 11th Edition ) Tortora Funke Case

THE FOLLOWING IS A NURSING TEST BANK SAMPLE, THIS IS JUST A SMALL SAMPLE OF A CHAPTER AND IT IS NOT THE ENTIRE CHAPTER, WE ALSO REMOVED THE ANSWERS

Chapter 02.        Chemical Principles
MULTIPLE CHOICE.  Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.
1) Which of the following statements about the atom
12
6
C is FALSE?
A) It has 6 protons in its nucleus.
B) It has 12 neutrons in its nucleus.
C) It has 6 electrons orbiting the nucleus.
D) Its atomic number is 6.
E) Its atomic weight is 12.
Answer: B
Skill: Understanding
Table 2.1
16
8
O
12
6
C
1
1
H
2) Using the information in Table 2.1, calculate the molecular weight of ethanol, C2H5OH.
A) 96
B) 46
C) 34
D) 33
E) The answer cannot be determined.
Answer: B
Skill: Analysis
3) Antacids neutralize acid by the following reaction. Identify the salt in the following equation:
Mg(OH)2 + 2HCl → MgCl2 + H2O
A) Mg(OH)2
B) HCl
C) MgCl2
D) H2O
E) None of the answers is correct.
Answer: C
Skill: Analysis
4) Which of the following statements is FALSE?
A) Salts readily dissolve in water.
B) Water molecules are formed by hydrolysis.
C) Water freezes from the top down.
D) Water is a part of a dehydration synthesis reaction.
E) Water is a polar molecule.
Answer: B
Skill: Recall
5) Which of the following is the type of bond holding K+ and I- ions in KI?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: A
Skill: Analysis
1
6) Which of the following is the type of bond between molecules of water in a beaker of water?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: C
Skill: Understanding
7) What is the type of bond holding hydrogen and oxygen atoms in the H2O molecule?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: B
Skill: Understanding
8) Identify the following reaction:  Glucose +Fructose →Sucrose +Water
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: A
Skill: Analysis
9) Identify the following reaction: Lactose +H2O →Glucose +Galactose
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: B
Skill: Analysis
10) Identify the following reaction: HCl + NaHCO3→NaCl +H2CO3
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: C
Skill: Analysis
11) Identify the following reaction: NH4OH ⇌NH3+H2O
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: D
Skill: Analysis

 

No more late night hours studying. No more pulling out your hair, hoping you will retain the impossible amounts of information, they require you to recall for your weekly exam. This is a easy, safe, smart and secure method of learning the most important nursing information for class. Excel beyond what you could ever imagine by studying these nursing test banks that we provide for you on this website. We certainly care about our nursing family and we are here to help you with your nursing adventure. We are with you every step of the way, if you have any questions or doubts about our process, please send us an email to [email protected]