Sale!

Fundamentals Nursing Vol 1 3rd Edition Wilkinson Treas Test Bank

$489.32 $18.95

SALE: Offer Ends In


 

Nursing test banks can give you the tools you need to help you study better. This download has a no waiting period so that means that you will be able to download this test bank right away. What format is it in? The test banks that we provide to you are in Microsoft Word or PDF formats. Lots of times in nursing school, you just want to rip out your hair having to memorize over 150 pages in a text book so that you may pass an exam every week. Seems like the impossible. If you have any questions or comments before you purchase this file, or if you would like to preview a sample chapter, send us an email at [email protected] and we will respond as soon as possible. You will receive all chapters for this test bank. Fundamentals Nursing Vol 1 3rd Edition Wilkinson Treas Test Bank

Stop pulling out your hair, trying to memorize a ocean full of words and sentences. We make nursing school easy. Download this nursing test bank today to drastically improve your grades. There’s more, get an additional 5 percent off your order before this sale expires, use coupon code nursingtestbankstudys when you checkout.

Category:

Product Description

How does this work? We make the process quick and as easy as possible. Firstly, add the test bank you want to the cart by pressing the ADD TO CART button on this page. Secondly, click on view cart and checkout. Thirdly, when you finish checking out it will instantly bring you to a download page where you will see the download link, your download will also be in your main account on the website and the download link will automatically be emailed to you after you checkout so be sure to check your spam folder. Any nursing test bank purchase will give you all test bank chapters for that book via Microsoft Word or PDF. This test bank is for Fundamentals Nursing Vol 1 3rd Edition Wilkinson Treas Test Bank

How does this work? The way this works is you add this nursing test bank into your basket. Then you can proceed to click on the necessary buttons and you will arrive on the checkout page. Complete the simple checkout page and your nursing test bank will be available for this download.

No more late night hours studying. No more pulling out your hair, hoping you will retain the impossible amounts of information, they require you to recall for your weekly exam. This is a easy, safe, smart and secure method of learning the most important nursing information for class. Excel beyond what you could ever imagine by studying these nursing test banks that we provide for you on this website. We certainly care about our nursing family and we are here to help you with your nursing adventure. We are with you every step of the way, if you have any questions or doubts about our process, please send us an email to [email protected] for Fundamentals Nursing Vol 1 3rd Edition Wilkinson Treas Test Bank

Our staff is available throughout the day and night. If you need to see a sample or have any question whatsoever, please email us at [email protected]

== HERE IS A SAMPLE, NOT A FULL CHAPTER ONLY PART OF IT ==

Chapter 2. Critical Thinking & Nursing Process

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following characteristics do the various definitions of critical thinking have in common? Critical thinking:
a) Requires reasoned thought
b) Asks the questions “why” or “how”
c) Is a hierarchical process
d) Demands specialized thinking skills

ANS: A
The definitions listed in the text as well as definitions contained in Box 2-1 state that critical thinking requires reasoning or reasoned thinking. Critical thinking is neither linear nor hierarchical. The steps involved in critical thinking are not necessarily sequential, wherein mastery of one step is necessary to proceed to the next. Critical thinking is a purposeful, dynamic, analytical process that contributes to reasoned decisions and sound contextual judgments.

(High-level question, answer not stated verbatim)
Nursing Process: Not applicable
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Analysis
Difficulty: Moderate

PTS: 1

2. A few nurses on a unit have proposed to the nurse manager that the process for documenting care on the unit be changed. They have described a completely new system. Why is it important for the nurse manager to have a critical attitude? It will help the manager to:
a) Consider all the possible advantages and disadvantages
b) Maintain an open mind about the proposed change
c) Apply the Nursing Process to the situation
d) Make a decision based on past experience with documentation

ANS: B
A critical attitude enables the person to think fairly and keep an open mind.

Nursing Process: Not applicable
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Comprehension
Difficulty: Moderate

PTS: 1

3. The nurse has just been assigned to the clinical care of a newly admitted patient. To know how best to care for the patient, the nurse uses the Nursing Process. Which step would the nurse probably undertake first?
a) Make an assessment
b) Make a diagnosis
c) Plan outcomes
d) Plan interventions

ANS: A
Assessment is the first step of the Nursing Process. The nursing diagnosis is derived from the data gathered during assessment, outcomes from the diagnosis, and interventions from the outcomes.

Nursing Process: Assessment
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Application
Difficulty: Easy

PTS: 1

4. Which of the following is an example of practical knowledge? Assume all are true.
a) The tricuspid valve is located between the right atrium and ventricle of the heart.
b) The pancreas does not produce enough insulin in type 1 diabetes.
c) When assessing the abdomen, you should auscultate before palpating.
d) Research shows pain medication given intravenously acts faster than medication given by other routes.

ANS: C
Practical knowledge is knowing what to do and how to do it, such as how to make an assessment. The others are examples of theoretical knowledge, anatomy (tricuspid valve), facts (type 1 diabetes), and research (intravenous pain medication).

(High-level question, answer not stated verbatim)
Nursing Process: Not applicable
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Application
Difficulty: Moderate

PTS: 1

5. Which of the following is an example of self-knowledge? The nurse thinks, “I know that I:
a) Should take the client’s apical pulse for 1 full minute before giving digoxin”
b) Should follow the client’s wishes even though it is not what I would want”
c) Have religious beliefs that may make it difficult to take care of some clients”
d) Need to honor the client’s request not to discuss his health concern with the family”

ANS: C
Self-knowledge is being aware of your religious and cultural beliefs and values. Taking the pulse is an example of practical knowledge. Following client wishes and honoring client requests are examples of ethical knowledge.

(High-level question, answer not stated verbatim)
Nursing Process: Not applicable
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Application
Difficulty: Difficult

PTS: 1

6. Which of the following is the most important reason for nurses to be critical thinkers?
a) Nurses need to follow policies and procedures.
b) Nurses work with other healthcare team members.
c) Nurses care for clients who have multiple health problems.
d) Nurses have to be flexible and work variable schedules.

ANS: C
Critical thinking is essential for client care, particularly when the care is complex, involving numerous health issues. Following policies and procedures does not necessarily require critical thinking; working with others or being flexible and working different schedules do not necessarily require critical thinking.

(High level question, answer not stated verbatim)
Nursing Process: Not applicable
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Application
Difficulty: Moderate

PTS: 1

7. The nurse administering pain medication every 4 hours is an example of which aspect of patient care?
a) Assessment data
b) Nursing diagnosis
c) Patient outcome
d) Nursing intervention

ANS: D
Interventions are activities that will help the patient achieve a goal, such as administering pain-relieving medication. An example of assessment data might be: “Patient reports pain is a 5 on a 1 to 10 scale.” The nursing diagnosis would be “pain.” The nurse might define the patient outcome in this scenario as, “The patient will state the level of pain is less than 4.”

(High-level question, answer not stated verbatim)
Nursing Process: Interventions
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Application
Difficulty: Moderate

PTS: 1

8. How does a nursing diagnosis differ from a medical diagnosis? A nursing diagnosis is:
a) Terminology for the client’s disease or injury
b) A part of the client’s medical diagnosis
c) The client’s presenting signs and symptoms
d) A client’s response to a health problem

ANS: D
A nursing diagnosis is the client’s response to actual or potential health problems.

Nursing Process: Diagnosis
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Knowledge
Difficulty: Easy

PTS: 1

9. What do critical thinking and the Nursing Process have in common?
a) They are both linear processes used to guide one’s thinking.
b) They are both thinking methods used to solve a problem.
c) They both use specific steps to solve a problem.
d) They both use similar steps to solve a problem.

ANS: B
Critical thinking and the Nursing Process are ways of thinking that can be used in problem-solving (although critical thinking can be used for other than problem-solving applications). Neither method of thinking is linear. The Nursing Process has specific steps; critical thinking does not.

Nursing Process: Not applicable
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Analysis
Difficulty: Difficult

PTS: 1

10. A nurse admits a patient to the unit after completing a comprehensive interview and physical examination. To develop a nursing diagnosis, the nurse must now:
a) Analyze the assessment data
b) Consult standards of care
c) Decide which interventions are appropriate
d) Ask for the client’s perceptions of her health problem

ANS: A
The basis of the nursing diagnosis is the assessment data. Standards of care are referred to when establishing nursing interventions. Customizing interventions personalizes nursing care. Asking the patient about her perceptions is a method to validate whether the nurse has chosen the correct nursing diagnosis and would probably have been done during the comprehensive assessment.

Nursing Process: Diagnosis
Client Need: Safe and Effective Care
Cognitive Level: Application
Difficulty: Moderate

PTS: 1